Borůvky v krému

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
43 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
7 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky omyjeme a necháme okapat, poté rozdělíme do skleniček. Citrony omyjeme, kůru nastrouháme na jemném struhadle, šťávu vymačkáme.
  • 2
    Smetanu smícháme s cukrem, uvedeme k varu a povaříme 5 minut, poté vmícháme citronovou šťávu a kůru a odstavíme z plotny. Krém nalijeme do skleniček s borůvkami a necháme přes noc vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.