Borůvky v rumu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
74 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Suché borůvky střídavě s cukrem vkládáme do čistých sklenic a zalijeme je rumem tak, aby borůvky byly zcela ponořené. Naplněné sklenice zavíčkujeme nebo uzavřeme převázaným dvojitým celofánem a uložíme na tmavé a chladné místo.
  • 3
    Borůvky naložené v rumu podáváme s piškoty a šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.