Bramborové špízy s anglickou slaninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyBrambory vařené ve slupce
    • 500gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
56 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
680 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené, vychladlé brambory nakrájíme na plátky, anglickou slaninu nakrájíme na stejně silné plátky.
  • 2
    Na špejle nebo na jehly střídavě napichujeme plátky brambor a anglické slaniny.
  • 3
    Špízy pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.