Bramborové tyčky se šlehačkou
35 min.
Ingredience
- 200gramůBrambory vařené
- 10gramůMáslo čerstvé
- 10gramůOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvařené brambory prolisujeme a ještě do teplých vmícháme ušlehanou smetanu, máslo a vejce.
- 2Sáčkem s trubičkou nastříkáme na olejem vymazaný plech tyčinky. V troubě upečeme dorůžova.
- 3Podáváme teplé se zeleninou, salátem nebo s kompotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.