Bramborovo-zeleninová kaše s kuřecím masem
35 min.
Ingredience
- 20gramůKuřecí maso vařené
- 5lžicVoda kojenecká
- 100gramůBrambory rané
- 50gramůMrkev kořen
- 0,5lžičkaMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Vápník
591 mg
Postup přípravy
- 1Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kousky a spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.
- 2K měkké zelenině přidáme vařené kuřecí maso a vše rozmixujeme. Nakonec vmícháme kousek čerstvého másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.