Broskve se žervé
15 min.
Ingredience
- 200gramůKompot broskvový
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůOřechy vlašské
- 1kusCitrony
- 2kusyJablka
- 200gramůŽervé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
29 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na kolečka silná asi 1/2cm. Vložíme je do vařící vody okyselené citronem a necháme přejít var.
- 2Vychladlá jablka klademe na talířky a cukrářským sáčkem na ně naneseme krém ze žervé a másla.
- 3Navrch položíme půlku broskve a ozdobíme půlkou ořechového jádra.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.