Broskve v těstíčku
25 min.
Ingredience
- 250gramůKompot broskvový
- 250mililitrůMléko polotučné
- 10mililitrůRum
- 1špetkaSůl
- 10lžicMouka pšeničná hladká
- 2lžíceCukr moučkový
- 1lžíceKypřicí prášek do pečiva
- 1špetkaSkořice mletá
- 7lžicOlej rostlinný
- 1baleníVanilkový cukr
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Půlky broskví necháme okapat, pokrájíme na dílky a ty necháme na ubrousku oschnout.
- 2Do mléka zašleháme rum, sůl a cukr. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec 2 lžíce oleje.
- 3Kousky broskví namáčíme v těstíčku, smažíme v rozpáleném oleji dozlatova, nakonec je posypeme vanilkovým cukrem smíchaným se skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.