Broskve v těstíčku

25 min.

Ingredience

    • 250gramůKompot broskvový
    • 250mililitrůMléko polotučné
    • 10mililitrůRum
    • 1špetkaSůl
    • 10lžicMouka pšeničná hladká
    • 2lžíceCukr moučkový
    • 1lžíceKypřicí prášek do pečiva
    • 1špetkaSkořice mletá
    • 7lžicOlej rostlinný
    • 1baleníVanilkový cukr
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Půlky broskví necháme okapat, pokrájíme na dílky a ty necháme na ubrousku oschnout.
  • 2
    Do mléka zašleháme rum, sůl a cukr. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec 2 lžíce oleje.
  • 3
    Kousky broskví namáčíme v těstíčku, smažíme v rozpáleném oleji dozlatova, nakonec je posypeme vanilkovým cukrem smíchaným se skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.