Broskvová bábovka

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
2 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do změkého másla postupně zašleháme cukr, vanilkový cukr a žloutky. Potom přisypeme mouku s práškem do pečiva a přilijeme mléko. Vše zamícháme a přidáme na kousky nakrájené kompotované broskve. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Polovinu těsta vlijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané bábovkové formy. Zbylé těsto obarvíme kakaem a vlijeme do formy.
  • 3
    Bábovku zvolna pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 45 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Broskvová bábovka
Broskve jsou v ní opravdu chutné 😍