Broskvové želé se sektem

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 1centilitrVíno šumivé (sekt)
    • 1centilitrLikér pomerančový
    • 1lžícePomerančová kůra
    • 400gramůCukr želírovací
    • 6,5centilitrůDžus broskvový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Sacharidy
100 g
Vláknina
397 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme broskvový džus, přidáme sekt, pomerančovou kůru, pomerančový likér, želírovací cukr a přivedeme k varu.
  • 2
    Na mírném ohni povaříme asi 5 minut a poté hrnec sundáme ze sporáku.
  • 3
    Do skleniček nalijeme hotovou směs a sklenice vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.