Broskvový čaj
15 min.
Ingredience
- 2kusyČaj černý
- 4decilitryVoda pitná
- 3lžičkyCukr krupice
- 70gramůKompot broskvový
- 30mililitrůSirup malinový
- 40mililitrůVodka
- 1kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Připravíme dvě sklenice, do kterých dáme po sáčku čaje. Uvaříme si vodu a zalijeme jí čaj. Necháme ho 5 minut vylouhovat a sáčky vybereme. Potom do každé dáme na malé kostičky nakrájené okapané broskve a polovinu dávky sirupu, vodky a cukru.
- 2Vše dobře promícháme, nakonec každou sklenici ozdobíme plátkem citrónu a horký čaj podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.