Broskvový čaj

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyČaj černý
    • 4decilitryVoda pitná
    • 3lžičkyCukr krupice
    • 70gramůKompot broskvový
    • 30mililitrůSirup malinový
    • 40mililitrůVodka
    • 1kusCitrony
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dvě sklenice, do kterých dáme po sáčku čaje. Uvaříme si vodu a zalijeme jí čaj. Necháme ho 5 minut vylouhovat a sáčky vybereme. Potom do každé dáme na malé kostičky nakrájené okapané broskve a polovinu dávky sirupu, vodky a cukru.
  • 2
    Vše dobře promícháme, nakonec každou sklenici ozdobíme plátkem citrónu a horký čaj podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.