Broskvový pudink se sýrem

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůSýr Cottage
    • 180gramůKompot broskvový
    • 200mililitrůVanilková omáčka
    • 1kusMáta
    • 1kusPuding vanilkový v prášku
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
390 mg
Vápník
60 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr vložíme do cedníku a opláchneme studenou vodou, poté necháme okapat.
  • 2
    Broskve necháme okapat, šťávu slijeme a broskve nakrájíme na kostičky, poté je za rozmixujeme, pudink uvaříme podle návodu na obalu.
  • 3
    Sýr i rozmixované broskve přimícháme do pudinku a takto připravenou směsí plníme pudinkové formy. Pudink následně uložíme na 60 minut do chladničky.
  • 4
    Pudink vyklopíme na připravené talíře, přelijeme vanilkovou omáčkou a zdobíme snítkou máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.