Broskvový pudink se sýrem
30 min.
Ingredience
- 400gramůSýr Cottage
- 180gramůKompot broskvový
- 200mililitrůVanilková omáčka
- 1kusMáta
- 1kusPuding vanilkový v prášku
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
3 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
390 mg
Vápník
60 mg
Postup přípravy
- 1Sýr vložíme do cedníku a opláchneme studenou vodou, poté necháme okapat.
- 2Broskve necháme okapat, šťávu slijeme a broskve nakrájíme na kostičky, poté je za rozmixujeme, pudink uvaříme podle návodu na obalu.
- 3Sýr i rozmixované broskve přimícháme do pudinku a takto připravenou směsí plníme pudinkové formy. Pudink následně uložíme na 60 minut do chladničky.
- 4Pudink vyklopíme na připravené talíře, přelijeme vanilkovou omáčkou a zdobíme snítkou máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.