Brownies z arašídového másla

55 min.

Ingredience

    • 200gramůČokoláda hořká
    • 280gramůCukr třtinový
    • 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
    • 225gramůMáslo arašídové
    • 3kusyVejce slepičí
Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    50 g arašídového másla a 50 g čokolády dáme stranou.
  • 2
    Zbylé arašídové máslo a nalámanou čokoládu rozpustíme, přidáme cukr a také rozpustíme. Odstavíme a po chvíli přidáme jedno vejce za druhým. Nakonec přidáme i mouku s práškem do pečiva. Tuto směs nalijeme do čtvercového plechu o hraně 20 cm.
  • 3
    Odložené arašídové máslo nyní rozpustíme a zastříkneme jím povrch koláče.
  • 4
    Pečeme 30-35 minut na 160 °C tak, aby to uvnitř stále vypadalo nedopečené.
  • 5
    Po upečení ozdobíme rozpuštěnou odloženou čokoládou a po vychlazení můžeme nakrájet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.