Brusinková marmeláda s jablky a citronovou šťávou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Sacharidy
91 g
Vláknina
1 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brusinky přebereme, očistíme a nasypeme do hrnce. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky, přidáme k brusinkáma a doměkka podusíme. Poté prolisujeme, přisypeme cukr a promícháme. Přidáme skořici a šťávu vymačkanou z citronu a odložíme do rozpuštění cukru.
  • 2
    Po částech znovu za stálého míchání povaříme, ihned rozdělíme do skleniček a po vychladnutí uzavřeme a uchováme na temném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.