Brusinková marmeláda s jablky a citronovou šťávou
50 min.
Ingredience
- 1kilogramBrusinky
- 1kilogramJablka
- 800gramůCukr krystal
- 1špetkaSkořice mletá
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
15Postup přípravy
- 1Brusinky přebereme, očistíme a nasypeme do hrnce. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostičky, přidáme k brusinkáma a doměkka podusíme. Poté prolisujeme, přisypeme cukr a promícháme. Přidáme skořici a šťávu vymačkanou z citronu a odložíme do rozpuštění cukru.
- 2Po částech znovu za stálého míchání povaříme, ihned rozdělíme do skleniček a po vychladnutí uzavřeme a uchováme na temném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.