Brusinková salsa
15 min.
Ingredience
- 300gramůBrusinky
- 1kusHrušky
- 4lžíceCukr krupice
- 1kusZázvor celý
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžícePomerančová kůra
- 4lžícePomerančová šťáva
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Brusinky propereme pod studenou vodou a necháme okapat. Hrušku omyjeme, slupku oloupeme, zbavíme jádřince a najemno nastrouháme. Zázvor očistíme a nastrouháme.
- 2V misce smícháme brusinky, nastrouhanou hrušku se zázvorem, cukr, vinný ocet, pomerančovou kůru a pomerančovou šťávu. Vše důkladně promícháme a odložíme na 60 minut do chladničky. Poté ihned podáváme jako přílohu k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.