Brusinkovo-jablečný rosol z Domažlicka

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Sacharidy
156 g
Vláknina
2 g
Cukr
108 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brusinky dáme do rendlíku. Omyjeme sladká jablka, rozkrájíme, zbavíme jadřinců, jablka oloupeme a pokrájené na kostky je přidáme k brusinkám. Přidáme 0,5 dl vody a ovoce při mírné teplotě povaříme za častého míchání do měkka. Měkké ovoce propasírujeme a přidáme cukr. Znovu směs s cukrem provaříme a horké přelijeme do čistých a suchých sklenic, dobře uzavřeme a uložíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.