Brynzová pomazánka s paprikou
20 min.
Ingredience
- 300gramůSýr Brynza
- 1kusOkurky nakládané
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžičkaSardelová pasta
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaKmín drcený
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
- 0,5kusCibule
- 0,5šálekMléko polotučné
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
42 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli a nakládanou okurku najemno nakrájíme. V misce utřeme změklé máslo s brynzou. Přidáme cibuli, okurku, hořčici, sardelovou pastu, oba druhy papriky a kmín. Vše vymícháme dohladka, přilijeme trochu mléka a pomazánku vyšleháme do pěny. Před podáváním necháme vychladit. Pomazánkou potřeme krajíce tmavého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.