Brynzová pomazánka sardelová
20 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Brynza
- 150gramůMáslo čerstvé
- 80gramůCibule
- 30gramůOkurky nakládané
- 30gramůSardelová pasta
- 15gramůPaprika mletá sladká
- 5gramůKmín drcený
- 25gramůKopr čerstvý
- 300gramůChléb celozrnný žitný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
30 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé kousíčky nebo nastrouháme, kopr posekáme najemno.
- 2V misce rozetřeme brynzu s máslem, přidáme okurku, cibuli, mletou papriku, kmín, kopr a sardelovou pastu. Vymícháme dohladka. Pomazánka musí být stejnoměrně promíchaná.
- 3Mažeme na krajíce tmavého chleba a podáváme jako snídani nebo svačinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.