Brynzová pomazánka sardelová

20 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
30 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé kousíčky nebo nastrouháme, kopr posekáme najemno.
  • 2
    V misce rozetřeme brynzu s máslem, přidáme okurku, cibuli, mletou papriku, kmín, kopr a sardelovou pastu. Vymícháme dohladka. Pomazánka musí být stejnoměrně promíchaná.
  • 3
    Mažeme na krajíce tmavého chleba a podáváme jako snídani nebo svačinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.