Brynzové nočky
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůBrambory vařené
- 100gramůSýr Brynza
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,5decilitrMléko polotučné
- 120gramůMouka pšeničná hrubá
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
36 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
648 mg
Postup přípravy
- 1Mléko, vařené brambory, brynzu, vejce, mouku a sůl společně ušleháme v mixeru.
- 2Ze vzniklého těsta vykrajujeme nočky a vaříme je ve vodě, až vyplavou na povrch. Vyjmeme je, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.