Brynzový závin

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto na pizzu vyválíme na tenký plát.
  • 2
    V misce smícháme brynzu s celými vejci a směsí potřeme připravený plát. Srolujeme do závinu a položíme na plech vyložený pečicím papírem.
  • 3
    Závin pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.
  • 4
    Podáváme po vychladnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 4. 2017
Brynzový závin
Skvělý slaný závin