Brynzový závin
35 min.
Ingredience
- 1kusTěsto na pizzu
- 250gramůSýr Brynza
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Těsto na pizzu vyválíme na tenký plát.
- 2V misce smícháme brynzu s celými vejci a směsí potřeme připravený plát. Srolujeme do závinu a položíme na plech vyložený pečicím papírem.
- 3Závin pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut dozlatova.
- 4Podáváme po vychladnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 4. 2017
Brynzový závin
Skvělý slaný závin