Bublanina s třešněmi
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusCukr vanilka
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 2hrnkyMouka polohrubá
- 500gramůTřešně
- 0,45hrnekCukr krupice
- 0,5hrnekOlej stolní
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr moučkový
- 1hrnekMléko polotučné
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
31 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Celá vejce smícháme s cukry, přimícháme olej, mléko a mouku s práškem do pečiva.
- 2Těsto nalijeme na vymazaný plech a poklademe třešněmi.
- 3Smícháme suroviny na drobenku a posypeme bublaninu.
- 4Pečeme na 150 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 6. 2016
Bublanina s třešněmi
Bublanina byla velice jemná, akorát sladká. Zmizela ještě za tepla 😋. Pekla jsem nejprve 10 min na 180, potom 25 min na 160 stupňů.
Anonymní uživatel
pá 29. 7. 2016
Bublanina s třešněmi
kolik oleje a vajec do základu???????????🤢
Anonymní uživatel
pá 29. 7. 2016
Bublanina s třešněmi
200 ml oleje a 2 vejce.