Bublanina ze sušených švestek

135 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
6 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky zalijeme čajem a armaňakem a necháme hodinu macerovat.
  • 2
    Mouku smícháme s 50 g cukru a vejci, přilijeme 150 ml vlažného mléka. Dobře promícháme a dolijeme zbytek mléka.
  • 3
    Poté vmícháme švestky a s nálevem.
  • 4
    Zapékací formu vymažeme máslem a vysypeme moučkovým cukrem a nalijeme do ní těsto.Pečeme 60 minut při 200 °C.
  • 5
    Podáváme vlažné.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.