Bůček v zelí
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 6stroužkůČesnek
- 1kusFeferony
- 2lžičkyGrilovací koření
- 1kusKapie
- 0,5kilogramVepřový bok
- 0,5kilogramZelí kysané
- 1lžíceVepřové sádlo škvařené
- 2dekagramyAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
70 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
478 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na sádle osmahneme na kostky nakrájenou slaninu, ke které přidáme kostičky cibule a papriky a necháme zesklovatět.
- 2Přidáme bůček nakrájený na kostky a posypeme grilovacím kořením. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka.
- 3Mezitím uvaříme v druhém hrnci doměkka kysané zelí.
- 4Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku.
- 5Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem a ještě chvíli povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.