Buchta Himaláje
60 min.
Ingredience
- Náplň
- 500gramůTvaroh měkký
- 200gramůCukr moučkový
- 250mililitrůMléko polotučné
- 1baleníPudinkový prášek - vanilkový
- 2kusyVejce slepičí
- Těsto
- 300gramůMouka pšeničná hladká
- 250gramůCukr krupice
- 250mililitrůMléko polotučné
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 2lžíceKakao
- 1baleníKypřicí prášek do pečiva
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
1 mg
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1V míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem a přidáme ostatní suroviny určené na těsto. Vše dobře promícháme.
- 2Větší polovinu těsta vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.
- 3Potom připravíme náplň: Moučkový cukr vyšleháme s vejci, přidáme tvaroh, mléko a pudinkový prášek.
- 4Náplň klademe na těsto lžící, aby se při pečení nepropadla ke dnu. Nakonec vše přelijeme zbylým těstem.
- 5Moučník pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.