Buchta s brusinkami
55 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceKakao - prášek
- 1,8šálkyCukr krupice
- 1šálekBrusinky
- 1,4šálkyMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
5 g
Cukr
53 g
Postup přípravy
- 1Připravíme formu na pečení, kterou vymažeme tukem a vysypeme moukou, předehřejeme troubu na 180°C.
- 2V hrníčku rozpustíme máslo, cukr a kakaový prášek.
- 3Když máme směs rozpuštěnou, sundáme ji z plotny.
- 4Do rozpuštěné směsi přidáme mouku, vejce a brusinky. Vše důkladně promícháme.
- 5Vzniklou hmotu nalijeme do připravené formy.
- 6Pečeme 40 minut.
- 7Když je buchta hotová počkáme až vychladne, vychladlou buchtu nakrájíme na stejné dílky a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.