Buchta se salkem
160 min.
Ingredience
- Krém
- 250gramůMáslo
- 1baleníSalko
- Těsto
- 350gramůMouka polohrubá
- 300gramůCukr moučkový
- 500mililitrůMléko kefírové
- 2lžíceKakao
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 2lžičkyJedlá soda
- 1baleníCukr vanilka
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
1 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Všechny suroviny na těsto smícháme v míse.
- 2Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 3Plechovku salka vložíme do hrnce s vodou a vaříme 2 hodiny. Potom obsah plechovky smícháme s máslem do hladkého krému.
- 4Krém rozetřeme na vychladlé těsto a vidličkou vytvoříme ozdobné vlnky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.