Buchta z přesnídávek
50 min.
Ingredience
- 200mililitrůOlej stolní
- 3lžíceMarmeláda rybízová
- 3kusyPřesnídávka dětská
- 3kusyVejce slepičí
- 400gramůMouka polohrubá
- 1kusCukr vanilka
- 300gramůCukr moučkový
- 50gramůOřechy vlašské
- 1lžičkaSoda jedlá
Počet porcí:
40Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
511 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme všechny suroviny.
- 2Hotové těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.
- 3Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů.
- 4Hotovou buchtu pomažeme marmeládou a posypeme strouhanými ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 1. 9. 2015
Buchta z přesnídávek
Buchtu z přesnídávek jsem vyzkoušela především kvůli synovi. Chtěla jsem mu nabídnout na svačinu něco jiného, co ještě neochutnal a vyplatilo se. V troubě se mi buchta pekla asi 45 minut a pořád mi přišla nedopečená, ale to udělaly právě ty přesnídávky, takže se toho nelekejte. Buchta je hotová. Je měkoučká a pro děti opravdu vhodná a samozřejmě i pro nás dospělé, kteří rádi mlsáme.