Buchta ze žluté limonády
50 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 330mililitrůFanta
- 200gramůCukr krupice
- 10lžicOlej stolní
- 1lžíceTuk ztužený
- 400gramůMouka polohrubá
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Smícháme všechny suroviny - vejce, cukr, fantu, prášek do pečiva, mouku a olej.
- 2Vše dobře promícháme a těsto nalijeme na připravený vymazaný plech.
- 3Pečeme při teplotě 180 stupňů, po upečení buchtu polijeme čokoládou, kterou jsme rozpustili se 100% tukem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 10. 8. 2015
Buchta ze žluté limonády
Rychlá příprava, na mě trošku sladší, místo hořké čokolády jsem použila hotovou směs na přípravu polevy. Na povrchu zaschne a v teplém prostředí se nerozpouští.