Buchta ze žluté limonády

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3kusyVejce slepičí
    • 330mililitrůFanta
    • 200gramůCukr krupice
    • 10lžicOlej stolní
    • 1lžíceTuk ztužený
    • 400gramůMouka polohrubá
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
    • 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme všechny suroviny - vejce, cukr, fantu, prášek do pečiva, mouku a olej.
  • 2
    Vše dobře promícháme a těsto nalijeme na připravený vymazaný plech.
  • 3
    Pečeme při teplotě 180 stupňů, po upečení buchtu polijeme čokoládou, kterou jsme rozpustili se 100% tukem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 10. 8. 2015
Buchta ze žluté limonády
Rychlá příprava, na mě trošku sladší, místo hořké čokolády jsem použila hotovou směs na přípravu polevy. Na povrchu zaschne a v teplém prostředí se nerozpouští.