Bujón z červené řepy se smetanou
20 min.
Ingredience
- 200gramůČervená řepa
- 1litrHovězí vývar základní
- 1lžíceOcet vinný
- 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
76 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle.
- 2Vložíme do horkého masového vývaru a přidáme lžičku octa. Povaříme 3-5 min a procedíme.
- 3Do mělkého talíře či polévkové misky dáme 1 1/2 lžíce husté smetany a zalijeme bujónem.
- 4Podáváme s topinkami z bílého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.