Burgundská obloha
25 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 150gramůMáslo čerstvé
- 300gramůŽampiony čerstvé
- 130gramůAnglická slanina
- 150mililitrůVíno červené
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpustíme máslo, anglickou slaninu pokrájíme na malé proužky a na másle orestujeme.
- 2Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a přidáme ke slanině na pánev. Krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem.
- 3Podusíme dvě minuty a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.