Burisonové hrudky

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůTuk
    • 1baleníBurisony
    • 3lžíceKakao - prášek
    • 150gramůČokoláda mléčná
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu a tuk umícháme do hladka, přidáme malcao nebo kakao, vmícháme tolik burisonů, aby se čokoládová hmota slepovala.
  • 2
    Na pečící papír nebo alobal tvoříme malé hrudky a necháme zaschnout.
  • 3
    Přendáme do papírových košíčků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.