Buřty se sýrem na grilu

19 min.

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 3lžičkyPaprika mletá pálivá
    • 3lžičkyPaprika mletá sladká
    • 40gramůAnglická slanina
    • 20gramůOlej stolní
    • 1lžičkaPepř bílý
    • 20gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 0,5kilogramŠpekáčky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
55 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
771 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve všechny buřty oloupeme a nařízneme v půli.
  • 2
    Sýr obalíme v pálivé paprice.
  • 3
    Do nářezu v buřtu vtlačíme připravený sýr a plátek cibule.
  • 4
    Jednotlivé buřty zamotáme do slaniny, aby se slanina nerozbalila, pomůžeme si párátkem.
  • 5
    Před samotným grilováním potřeme buřty olejem a trochu okořeníme sladkou, pálivou paprikou a pepřem.
  • 6
    Grilujeme 4 minuty.
  • 7
    Buřty nezapomínáme otáčet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.