Čalamáda s mrkví

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
38 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
10 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme nebo pokrájíme na proužky, papriky bez jádřinců na nudličky, cibuli nadrobno, mrkev strouháme. Vsypeme do kameninového hrnce, promícháme, ocet smícháme s cukrem, Dekem, nadrobno rozkrájenými feferonkami a vmícháme do čalamády. Zakryjeme a necháme stát do druhého dne. Přimícháme olej, naplníme sklenice, uzavřeme a skladujeme v chladnějším místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.