Calaprtky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
44 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plechy vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 160 °C.
  • 2
    Všechny suroviny na těsto v míse zpracujeme. Poté na vále vypracujeme hladké nelepivé těsto, z kterého vykrajujeme různé tvary.
  • 3
    V předehřáté troubě pečeme dozlatova.
  • 4
    V dvou kastrůlcích rozpustíme a vymícháme dohladka bílou a hnědou čokoládu s 25 ml mléka a 25 g tuku.
  • 5
    Vždy dva stejné tvary slepíme marmeládou. Poté placičky polijeme hnědou čokoládou a bílou čokoládou děláme vzory (můžeme polovinu polít hnědou a druhou polovinu bílou čokoládou).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.