Calzone s klobáskami
70 min.
Ingredience
- 360gramůSměs na chléb v prášku
- 4kusyVejce slepičí
- 200gramůSýr Čedar
- 1kusCibule červená
- 1kostkaDroždí
- 150gramůKlobása - Čabajka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
965 mg
Cukr
707 mg
Postup přípravy
- 1Podle návodu na obalu připravíme ze směsi na chleba a droždí těsto.
- 2Mísu s těstem zakryjeme utěrkou a na teplém místě ho necháme vykynout. Poté ho rozdělíme na dvě stejné porce a rozválíme je na kulaté placky. Jednu z placek vložíme na vymazaný plech.
- 3Čedar nastrouháme na hrubém struhadle a klobásky nakrájíme na kolečka.
- 4Polovinu sýra nasypeme na těsto na plechu, doprostřed položíme kolečka natvrdo uvařeného vejce, kolečka klobásek a kolečka cibule.
- 5Vše posypeme zbytkem sýra a zakryjeme druhou rozválenou plackou. Okraje k sobě přitiskneme, pokapeme vodou, zakryjeme utěrkou a necháme na teplém místě kynout ještě 30 minut.
- 6Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia a pečeme dozlatova 45 minut. Poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.