Candát pečený na másle

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta budeme péct vcelku. Rybu oškrábeme, vykucháme, omyjeme, na bocích uděláme 2-3 zářezy a celou rybu potřeme sardelovou pastou i zevnitř.
  • 2
    Candáta vložíme do pekáče, přidáme kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 1/2 hodiny, v průběhu pečení 1x rybu obrátíme.
  • 3
    Candáta naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.