Candát pečený na másle
50 min.
Ingredience
- 1500gramůCandát obecný
- 25gramůSardelová pasta
- 80gramůMáslo čerstvé
- 400gramůBramborová kaše
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Candáta budeme péct vcelku. Rybu oškrábeme, vykucháme, omyjeme, na bocích uděláme 2-3 zářezy a celou rybu potřeme sardelovou pastou i zevnitř.
- 2Candáta vložíme do pekáče, přidáme kousky másla a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme asi 1/2 hodiny, v průběhu pečení 1x rybu obrátíme.
- 3Candáta naporcujeme, upravíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.