Čapátí se zeleninovou směsí

25 min.
Indie

Ingredience

    • 20mililitrůOlej rostlinný
    • 1kusŠalotka
    • 1lžíceKari pasta
    • 350gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 400gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
    • 8kusůTortilla
    • 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
12 g
Cukr
880 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mraženou zeleninu dáme do vody a cca pět minut ji vaříme. Stranou si zatím na pánvi rozehřejeme olej a lehce na něm osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku, do které poté přidáme povařenou zeleninu a kari pastu. Tři minuty restujeme na pánvi.
  • 2
    Přidáme scezené fazolky z konzervy a ještě dvě minuty vaříme, aby byly fazolky teplé. Ohřejeme si ještě tortillu dle návodu na obalu a ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.