Cappuccino

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 7gramůKáva zrnková
    • 80mililitrůVoda pitná
  • Na pěnu
    • 80mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
4 g
Vápník
93 g
Železo
496 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V nerezové konvičce našleháme pomocí trysky u kávovaru vychlazené mléko do pěny (měla by mít teplotu asi 70 °C).
  • 2
    Zrnkovou kávu umeleme a v kávovaru z ní připravíme do vyhřátého šálku kávu. Poté opatrně přiléváme našlehané mléko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.