Čekanka zapékaná se šunkou a sýrem

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
560 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanku zbavíme tvrdých košťálů a dáme vařit do 3 l vody se šťávou z citronu a vínem. Povaříme 10 minut, poté scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Uvařenou čekanku obalíme plátkem šunky. Puky naskládáme do pekáčku, přelijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme při 210 °C cca 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.