Čekankový salát s karotkou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z čekanky odlomíme povadlé listy, poté ji opláchneme a necháme okapat. Okapanou rozkrojíme na čtvrtky, ty pokrájíme na nudličky a vložíme do mísy. Přidáme jemně nastrouhanou karotku a na kolečka nakrájenou cibuli, kterou jsme přelili horkou vodou a nechali okapat a vychladnout, přelijeme zálivkou a promícháme. Zálivku připravíme smícháním cukru, soli, octa a oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.