Celer jako dezert
25 min.
Ingredience
- 2kusyCeler bulvový
- 2lžíceOřechy vlašské
- 2lžíceHrozinky
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžíceCukr krupice
- 250gramůŠvestky
- 1kusCitrony
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Očištěný celer oloupeme, švestky omyjeme a vypeckujeme. Oboje nakrájíme na malé kousky, přidáme nasekané ořechy a hrozinky.
- 2Olej, cukr a citronovou šťávu smícháme a přidáme k nakrájenému celeru a švestkám. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.
- 3Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.