Celerový salát s klíčky, výhonky a hruškou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou zralou polotvrdou hrušku rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme jadřinec a hrušku pokrájíme na plátky.
  • 2
    Očištěný bílý celer a menší karotku jemně nastrouháme do mísy. Přidáme čočkové klíčky, řeřichové výhonky, směs pokapeme olivovým olejem, posypeme bílým pepřem, pokapeme citrónovou šťávou a zlehka směs v míse načehráme vidličkou.
  • 3
    Salát rozdělíme do misek, ozdobíme plátky hrušky a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.