Černý rybíz naložený ve vlastní šťávě

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
53 g
Cukr
33 g
Vápník
69 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře zralý rybíz přebereme, otrháme stopky, očistíme a propláchneme studenou vodou. Poté rozdělíme do čistých sklenic a přitom průběžně prosypeme cukrem.
  • 2
    Sklenice důkladně uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.