Červenorybízová pěna
10 min.
Ingredience
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 500gramůRybíz červený
- 50gramůCukr krupice
- 150gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Postup přípravy
- 1Smícháme jogurt se šlehačkou, přidáme cukr a ušleháme do hladké, lehké pěny. Vložíme do lednice.
- 2Rybíz omyjeme, odstopkujeme a asi polovinu vmícháme do vychlazené pěny.
- 3Rozdělíme do pohárů, posypeme zbytkem rybízu a dle chuti posypeme cukrem. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.