Červený aperitiv s červeným pomerančem - Neogroni

8 min.
Itálie

Ingredience

    • 1kusPomeranč červený
    • 60mililitrůCinzano rosso
    • 60mililitrůCampari Orange bitter
    • 60mililitrůGin
    • 100gramůKostkový led
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Sacharidy
9 g
Vláknina
11 mg
Cukr
43 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý červený pomeranč osušíme, rozkrojíme na poloviny, odkrojíme z něj 2 plátky (bez zrníček).
  • 2
    Do shaceru nalejeme 60ml sladkého vermutu, 60ml Campari a 60ml ginu. Poté aperitiv nalejeme do sklenic na whisky, nasypeme do nich několik kostek ledu, zalejeme aperitivem, vložíme do něj po plátku pomeranče a servírujeme

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.