Červený rybíz s medem
15 min.
Ingredience
- 500gramůRybíz červený
- 400gramůJahody zahradní
- 20gramůCukr vanilka
- 5lžicMed včelí
- 200gramůMléko zahuštěné neslazené Tatra
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Červený rybíz očistíme, omyjeme a necháme okapat. Mražené jahody mírně rozmrazíme a rozdělíme do pěti skleněných mističek, každou porci posypeme vanilkovým cukrem, přidáme červený rybíz a ovoce polijeme tekutým teplým medem. Nakonec porce zalijeme kondenzovaným neslazeným mlékem.
- 2Takto připravené ovoce podáváme teplé, ale i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.