Chalupářský punč
35 min.
Ingredience
- 300gramůKompot broskvový
- 300gramůKompot hruškový
- 2kusySkořice celá
- 1litrVíno bílé
- 3decilitryRum
- 100gramůCukr krupice
- 1kusCitrony
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Kompot broskvový a hruškový nakrájíme na malé kousky. Spolu s nálevem vlijeme do hrnce. Přilijeme víno, rum a vložíme skořici. Směs ochutnáme, podle chuti přisypeme cukr, zamícháme a vše přivedeme k varu.
- 2Hotový horký punč rozlijeme do silnostěnných vysokých sklenic. Každou sklenku ozdobíme plátkem citrónu. Přidáme dlouhou lžičku a nápoj podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.