Champagne sekt

2 min.

Ingredience

    • 6decilitrůWhisky
    • 6decilitrůDolin - Vermouth
    • 20gramůCukr krupice
    • 2decilitryVíno šumivé (sekt)
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1219 kcal
Tuky
1 g
Sacharidy
27 g
Cukr
10 g
Vápník
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pracovní plochu postavíme dvě vychlazené sektové sklenky. Do šejkru dáme dvě lžíce drceného ledu, přisypeme cukr, vylijeme veromuth, nakonec whisky, šejkr uzavřeme a krátce protřepeme.
  • 2
    Opatrně sundáme víko ze šejkru a připravený nápoj přelijeme do připravených sklenek. Do každé ještě dolijeme sekt, zamícháme a s dobrou náladou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.