Chilli con carne na pivě

125 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme dozlatova. Použijeme hrnec vhodný i do trouby.
  • 2
    K masu přidáme drcený česnek cibuli a ještě opečeme.
  • 3
    Přidáme kmín a pečeme na 175 °C asi 30 minut.
  • 4
    Pak přidáme protlak a pivo a pečeme dalších 30 minut.
  • 5
    Přidáme slité fazole a kukuřici a nasekanou chilli papričku, osolíme a opepříme.
  • 6
    Zvýšíme teplotu na 190 °C a ještě chvíli zapečeme.
  • 7
    Podáváme posypané koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.