Chléb nasladko

20 min.
Španělsko

Ingredience

    • 12plátkůChléb pšeničný (bílý)
    • 3kusyVejce slepičí
    • 2lžíceCukr krupice
    • 1lžičkaSkořice mletá
    • 120mililitrůVíno červené
    • 5lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme červené víno. V jiné misce rozšleháme vejce.
  • 2
    Z bílého chleba ukrojíme 12 silnějších plátků, postupně každý plátek nejprve namočíme do vína a potom obalíme ve vejci. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova z obou stran.
  • 3
    Podáváme horké, sypané cukrem a skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.