Chléb nasladko
20 min.
Ingredience
- 12plátkůChléb pšeničný (bílý)
- 3kusyVejce slepičí
- 2lžíceCukr krupice
- 1lžičkaSkořice mletá
- 120mililitrůVíno červené
- 5lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Do misky nalijeme červené víno. V jiné misce rozšleháme vejce.
- 2Z bílého chleba ukrojíme 12 silnějších plátků, postupně každý plátek nejprve namočíme do vína a potom obalíme ve vejci. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova z obou stran.
- 3Podáváme horké, sypané cukrem a skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.