Chléb s čokoládovým krémem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1072 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
64 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
3 g
Cukr
59 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    100 g čokolády na vaření rozpustíme v mléce, poté přidáme 200 g másla a necháme vychladnout. Do směsi přidáme 200 g cukru, vejce, mouku, 2 lžíce kakaa, prášek do pečiva a pořádně zamícháme.
  • 2
    Vzniklé těsto nalijeme do domácí pekárny a zapneme program Pečení.
  • 3
    Ve vodní lázni rozpustíme zbylých 50 g čokolády na vaření a necháme zchladnout, ale ne ztuhnout.
  • 4
    V jiné misce utřeme 100 g másla s moučkovým cukrem, žloutkem a 1 lžíci kakaa. Do směsi pomalu přimícháme rozpuštěnou čokoládu na hladký krém, kterým potřeme vychladlý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.